Brödet : stjärnbagarens bröd i ditt kök; Håkan Johansson; 2015

Brödet : stjärnbagarens bröd i ditt kök Upplaga 1

av Håkan Johansson
Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "Matbröd".

I mars 2014 erövrade Håkan Johansson äntligen VM-titeln i söta bröd efter åratal av hårt arbete. Nu ger han ut sin första bok om bröd.

Följ med i bageriet där han lär ut knepen som gör bröden nyttiga, vackra och goda. Håkan tar oss med genom sina bästa recept och ger oss knepen för att lyckas med brödet hemma i vanliga kök. Hur letar vi fram de bästa råvarorna, hur får vi brödet att bli luftigt och gott, och hur vi behåller brödet färskt länge? Går det att förvara söta bröd ogräddade i frysen? Vad kan du byta ut så att brödet blir mer hälsosamt? Vilka bröd slipper du knåda? Vilka bröd låter du jäsa över natten?

"För att få till ett gott bröd finns det inga genvägar."
Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "Matbröd".

I mars 2014 erövrade Håkan Johansson äntligen VM-titeln i söta bröd efter åratal av hårt arbete. Nu ger han ut sin första bok om bröd.

Följ med i bageriet där han lär ut knepen som gör bröden nyttiga, vackra och goda. Håkan tar oss med genom sina bästa recept och ger oss knepen för att lyckas med brödet hemma i vanliga kök. Hur letar vi fram de bästa råvarorna, hur får vi brödet att bli luftigt och gott, och hur vi behåller brödet färskt länge? Går det att förvara söta bröd ogräddade i frysen? Vad kan du byta ut så att brödet blir mer hälsosamt? Vilka bröd slipper du knåda? Vilka bröd låter du jäsa över natten?

"För att få till ett gott bröd finns det inga genvägar."
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2015
ISBN: 9789113063805
Förlag: Norstedts
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 189 st
Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "Matbröd".

I mars 2014 erövrade Håkan Johansson äntligen VM-titeln i söta bröd efter åratal av hårt arbete. Nu ger han ut sin första bok om bröd.

Följ med i bageriet där han lär ut knepen som gör bröden nyttiga, vackra och goda. Håkan tar oss med genom sina bästa recept och ger oss knepen för att lyckas med brödet hemma i vanliga kök. Hur letar vi fram de bästa råvarorna, hur får vi brödet att bli luftigt och gott, och hur vi behåller brödet färskt länge? Går det att förvara söta bröd ogräddade i frysen? Vad kan du byta ut så att brödet blir mer hälsosamt? Vilka bröd slipper du knåda? Vilka bröd låter du jäsa över natten?

"För att få till ett gott bröd finns det inga genvägar."
Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "Matbröd".

I mars 2014 erövrade Håkan Johansson äntligen VM-titeln i söta bröd efter åratal av hårt arbete. Nu ger han ut sin första bok om bröd.

Följ med i bageriet där han lär ut knepen som gör bröden nyttiga, vackra och goda. Håkan tar oss med genom sina bästa recept och ger oss knepen för att lyckas med brödet hemma i vanliga kök. Hur letar vi fram de bästa råvarorna, hur får vi brödet att bli luftigt och gott, och hur vi behåller brödet färskt länge? Går det att förvara söta bröd ogräddade i frysen? Vad kan du byta ut så att brödet blir mer hälsosamt? Vilka bröd slipper du knåda? Vilka bröd låter du jäsa över natten?

"För att få till ett gott bröd finns det inga genvägar."
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)